My Account

Login / Register

Anda boleh login ke akaun anda jika sudah pun mendaftar (akaun umum atau akaun ahli) dengan Mayyababy sebelum ini. Jika belum, sila masukkan alamat emel anda di sebelah kanan untuk mendaftar akaun baharu bagi memudahkan pembelian.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Akaun Umum (Non-Member)  Vs.  Akaun Ahli (Member)

Seperti yang dimaklumkan di atas, anda hanya perlu masukkan alamat emel anda untuk daftar akaun baharu iaitu akaun umum (non-member). Pendaftaran adalah percuma. Tujuan daftar adalah untuk memudahkan urusan jual beli melalui website ini. 

Untuk pendaftaran sebagai ahli pula (Mayya Membership Account), anda perlu membuat pembelian pakej ahli di sini. Kami juga sediakan diskaun voucher percuma untuk anda dapatkan pakej ahli dengan harga super jimat. Anda boleh claim diskaun voucher percuma di sini.

Antara kelebihan menjadi ahli Mayyababy ialah anda akan dapat membeli apa sahaja produk Mayyababy dengan harga ahli (lebih berbaloi & jimat). Keahlian pula adalah seumur hidup (lifetime membership).

Jadi apabila anda login di sebelah kiri di atas (sebagai ahli), anda akan terus dapat akses kepada produk-produk di dalam website ini dengan harga ahli.

 

Lupa Kata Laluan (Password)

Sekiranya anda terlupa kata laluan atau password akaun anda (tidak kiralah akaun ahli atau bukan ahli), anda hanya perlu tekan link ‘Lost your password?’ di atas. Setelah itu, masukkan alamat emel yang didaftarkan sebelum ini dan tekan butang ‘Reset Password’. Kami akan hantarkan link ke dalam inbox emel anda serta-merta untuk hasilkan password baru.