300,000++ Unit baby cream sudah Terjual di Seluruh Malaysia, Brunei & Singapura

Bagaimana untuk buatkan Bayi anda Tidur Lebih Lena, Berhenti Meragam & sentiasa ceria...

dan bakal buatkan anda juga tidur nyenyak selepas ni

" Mommy takde spare apa apa pun nak sapu dekat baby. Pergi jumpa doctor, diorang tak sarankan makan any ubat lah sebab baby bawah 2 tahun kan tak bagus sangat ambil semua tu. Manalah mommy nak cari solution ni. "

Susah kan Bila Baby Anda semua ada masalah macam Ni?

Ada Tak Anak Anda Di Luar Sana Yang Mengalami Masalah Berikut?

Tidur tak lena
Hidung berair & berkahak
Perut tak selesa terutama waktu malam
Terkena gigitan serangga
Kulit sensitif

MAYYABABY CREAM 5 in 1

Baby Cream Mayyababy adalah natural cream yang pertama di Malaysia dengan 5 fungsi dalam 1 Tiub. ia juga dihasilkan di kilang yang bertaraf GMP.

" Dengan satu tiub sahaja mommies mampu Menyelesaikan masalah kesihatan bayi di atas... tak perlu bawa banyak-banyak krim/ balm lagi tau "

Fungsi 5 Dalam 1

Krim Mayyababy bentindak sebagai krim telon, krim viks & krim kulit yang menyelesaikan 5 masalah utama dihadapi oleh bayi dan kanak-kanak.

Tidak Melekit & Mudah Meresap

WATER-BASED - iaitu berasaskan air, boleh sapu di kawasan kulit yang sensitif dan kering contoh kulit muka & badan. Cepat meresap. Kesan lembut pada kulit.

Bau Yang Menyenangkan

Krim Mayyababy diformulasikan dari 4 bahan natural yang baik untuk kesihatan iaitu Coconut Oil, Lemon Oil, Garlic Oil, Chamomile Oil, Mandarin Oil dan Habbatussauda.

Lembut & Menyenangkan

Dibuat tanpa sulfat atau paraben, krim Mayyababy terasa sangat lembut dan membantu menenangkan, melembapkan dan menyokong keseimbangan kelembapan semula jadi kulit bayi anda.

Penyerapan Pantas Tanpa Minyak

Penyerapan yang cepat, formula yang direka khas untuk mengekalkan kelembapan kulit. Tampak licin dan dilindungi tanpa meninggalkan kesan berminyak. Sesuai untuk seluruh keluarga dan anak-anak anda

Bau Yang Menyegarkan

Aroma yang terlalu kuat biasanya kurang disukai bayi. Mayyababy Baby Cream berbau lembut dan segar. Ibu dan bayi akan rasa lebih selesa dengan bau herbal dan floral. Ini akan memberikan rasa tenang kepada bayi anda.

Bebas Bahan Kimia

Krim Mayyababy adalah produk bebas kimia yang telah diluluskan  oleh KKM. Krim baby ini telah menjalani ujian lab dan diakui bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi. Sangat sesuai untuk kebanyakan bayi di Asia Tenggara.

"Tapi, kenapa saya kena pilih produk Mayya Baby?"

Well.... Good Question.

Mayyababy adalah Natural and Premium Quality Based Product! Produk Yang Telah Memenangi Award Berprestij !

Mayya Baby juga mendapat kebenaran oleh KKM serta Laporan Lab Test yang menyatakan bahawa Mayyababy adalah produk yang Bebas Bahan Kimia Berbahaya.

Produk Bayi Yang Premium Dan Berkualiti
Mendapat Sijil Halal JAKIM
Mendapat NOT dari KKM
Memenangi Research Award Kategori Innovation
Produk  Formulasi Terbaru dan Terkini
Mewujudkan Rangkaian Produk Bayi Halal

Testimoni MOMMIES di Malaysia Yang Dah Cuba

Majoriti Pengguna Memberi Maklumbalas Positif...

" Tiap malam sapu, batuk hilang dan tidur lena. Tiap hari sapu dikulit sensitif anak, kulit anak baik selang beberapa hari penggunaan. "

-Puan Nurul

" Bahan-bahan dalam produk Mayyababy ni memang dari bahan semulajadi, tak panas, tak pedih, mudah meresap, bau pun harum. "

- Encik Syafiq

" Baby Cream yang sempurna untuk penjagaan anak mommy. Sangat mudah untuk bawa ke mana mana sahaja terutama pergi travel. "

- Puan Tan

" Saya suka sangat guna cream.. nie dah masok botol yang ke-2.. saya start pakaikan pada anak masa newborn lg.. skrg dah masok 4 bulan.. setiap kalau kalau mcm ada bunyi kahak..saya akan sapu dekat dada sambil selawat.. supaya kahak dpt keluar melalui berak atau termuak.. Saya suka sangat dgn produk nie "

- Fatin

“ DAH 10 TIUB SAYA GUNA untuk baby saya. Baby saya kulit dia tak tahan. Tak boleh guna sebarang jenis brand. Dah banyak jenis balm kitorang cuba, tak serasi bahkan semakin menjadi jadi. Dia akan garu garu je kulit dia bila start merah merah tu. Tp dengan cream ni, DIA DAH STOP GARU dan boleh main, tidur dengan nyaman. Saya pun jadi AMAN hehehe”

- Dini

" Ni kali ke 6 saya REPEAT ORDER CREAM ni, baby kembar saya guna memang serasi. Dorang ni memang selalu hidung berair, so saya akan pakaikan cream ni sentiasa, supaya kering cepat lah. Dahla guna cream ni mudah je dia kentut kentut, paling best baby kembar saya memang tak meragam langsung. Selesa sangat lah tu bila saya usap dekat badan dia. “

- Fatimah

Saya ada psoriasis. Saya memang suka pakai Mayyababy Cream sebab sesuai dengan kulit saya berumur 23. Ini dah masuk 6 botol pakai . Sekarang  sudah habis belum membelinya lagi. "

- Atirah

" Jom berikan yang terbaik buat anak kita, jangan menyesal macam mommy lain sebab tak sediakan cream waktu diperlukan. Kesian anak kita kan, sebagai ibu mesti kita nak mereka sentiasa ceria dan gembira. Bila mereka ketawa riang dan sihat, kita pun senang hati. Betul kan mommy? "

Ehh Anda Nak Tahu... Siapa Lagi Yang Boleh Gunakan Mayyababy Cream Ni? Bukan Bayi Je Tau...

NEWBORN BABY

Newborn baby antibodi belum kuat, mudah kena jangkitan seperti hidung berair dan bunyi koh koh berkahak. Kulit masih nipis dan sensitif, mudah merah-merah akibat cuaca panas. Perut pulak mudah masuk angin bila cara penyusuan tidak betul sehingga boleh menyebabkan perut tidak selesa.

WANITA MENGANDUNG

Wanita mengandung mudah sebu perut dan badan tidak selesa. Wanita mengandung tidak boleh makan sebarang ubat takut memudaratkan kandungan. Jadi boleh buat sapuan luaran menggunakan Mayyababy Cream yang diperbuat daripada bahan semulajadi bagi membantu melegakan.  

KANAK-KANAK & DEWASA

Kanak-kanak dan orang dewasa yang ada masalah common seperti hidung berair, berkahak, perut tidak selesa, gigitan nyamuk, kulit sensitif dan sukar tidur.  

Nak Tahu Kenapa Anda Kena Guna Mayyababy Cream Ini Pada Si Manja?

Mayyababy Cream Terkenal Dengan Rawatan 5 Dalam 1

Sebagai krim telon
meredakan ketidakselesaan perut

Sebagai krim sapu ruam
dan gigitan serangga

Sebagai aromatherapy
bantu baby tidur lena

Sebagai penyejuk badan bantu turunkan suhu badan

Sebagai balm redakan masalah kahak & hidung berair

Diperkaya Dengan 6 Bahan Utama Semula Jadi

Berfungsi untuk memberikan kelembutan pada kulit dan kesegaran sambil mengekalkan kelembapan semulajadi. Formulasi kami adalah Natural And Premium Quality Based Product.

Habbatussauda

Kalsium dalam habbatussauda membantu tulang menjadi kuat dan zink membantu menguatkan dan meningkatkan ketumpatan tulang.

Minyak Kelapa

Minyak ini merupakan salah satu pelembab yang cukup baik untuk membantu berbagai jenis kelainan kulit, terutama untuk kulit kering.

Minyak Bawang Putih

Bawang putih merupakan agen antikulat yang dapat melawan jangkitan kulat dan jangkitan yis.

Minyak Argan

Minyak Argan mampu merawat beberapa jenis penyakit kulit seperti eczema, psoriasis, cacar air, chicken pox, kudis dan kurap.

Minyak Lemon

Minyak Lemon adalah ubat yang baik untuk meningkatkan kilau kulit kusam.

Aloe Vera

Membantu masalah seperti jerawat, luka kecil, psoriasis, gigitan serangga, melecur dan memudarkan parut yang masih baru.

Wow! Amazing sangat. Menyesal kalau tak dapatkan ni... berapa Harga Mayya Baby Cream ni?

Harga Asal Mayya Baby Cream

1 Unit Baby Cream

RM79.00

RM59.00

Sekali lagi, ini ialah rumusan tentang mayyababy cream yang bakal anda dapat

Baby Cream 5 in 1 50ml

Krim penjagaan luaran untuk bayi. Kompak, mudah untuk disimpan dan dibawa ke mana-mana sahaja. Terdiri daripada bahan yang berkualiti premium dari herba asli.


Pelbagai fungsi “All In One”
Diperkaya dengan bahan semulajadi
Ribuan testimoni positif
Harga berpatututan dan mampu milik
Mudah meresap dan dibilas
Research Product yang memenangi Award INATEX, UTM
Berdaftar dengan KKM
Dikilangkan di kilang bertaraf GMP
Bau yang menyegarkan
Bebas bahan kimia berbahaya
Tidak melekit & tidak panas
Packaging selamat dan mesra kanak-kanak (tidak mudah pecah)

Anda dah ready untuk jadi sebahagian dari family kami?

Yesss. Mudah je. Follow 2 step di bawah:

Step 1 : Dapatkan 3 Mayya Baby anda sekarang

Step 2 : Klik button di bawah dan nikmati Diskaun RM42 ketika membuat pembelian

Anda cuma perlu dapatkan 3 Tube Cream Mayyababy untuk mendapat manfaat sebagai ahli dimana salah satunya ialah diskaun ahli setiap kali membeli.

3 Unit Baby Cream

RM177.00

Cuma RM135.00 Sahaja

(jimat RM42 sekarang dan ratusan hingga ribuan ringgit sebagai ahli di masa akan datang)

(FAQ)
Anda Ada Soalan Nak Tanya?


Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Mayyababy cream.

Bagaimana Mayyababy Cream Berfungsi?

Satu-satunya Cream Natural Baby 5 fungsi dalam 1 Tiub yang pertama di Malaysia. Mayyababy Cream ini dikilangkan bertaraf GMP. Mengatasi masalah anak batuk selsema, sukar tidur, gatal-gatal ruam, kembung perut dan kena gigitan serangga.

Selain Bayi, Orang Dewasa Boleh Guna Ke?


Boleh. Semua peringkat usia boleh gunakan baby Cream

1. Bayi yang baru lahir sehingga orang dewasa boleh menggunakkan Mayyababy Cream.

2. Ibu-ibu yang mempunyai anak dan ada masalah seperti batuk selsema dan lain-lain.

3. Individu yang mempunyai masalah seperti selsema, batuk, kembung perut, kulit sensitif, eczema, gegata, demam, chicken pox, kulit kering.

1 Botol Boleh Tahan Berapa Lama?

1 botol 50ml boleh tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan jika setiap hati pakai. Jika guna bila perlu sahaja, lagi tahan lebih lama.

Penggunaan Mayyababy Cream?

Penggunaan :
*Selesema dan Batuk*, sapu nipis pada bahagian leher, dada, belakang badan dan hidung...
*Demam*, pula tambahan sapu pada umbun-umbun baby dan tapak kaki...
*Kembung Perut*, sapu pada perut (buat urutan I LOVE U), tapak kaki dan belakang betis...
*Tidur Tak Lena*, sapu seluruh bdan dengan sapuan nipis seperti losyen...
*Gigitan Serangga*, ruam dan kegatalan*. Sapu nipis di kawasan yang terkena gigitan / ruam / gatal...

Ada Side Effect Tak?

InsyaAllah tiada, sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari habbatus sauda, lemon, coconut oil, garlic oil, aloe vera, argan oil.

Bayi Baru Lahir Boleh Guna?

Newborn sampai dewasa boleh pakai.

Jika Guna Baby Cream, Tapi Masih Lambat Sembuh?

Mayya baby cream dari bahan semulajadi. Tiada jaminan kesan yang tepat. Kesan bergantung pada keserasian seseorang. Ada yang dapat kesan positif cepat ada yang lambat. Selagi tiada kesan sampingan boleh teruskan guna.

© 2020 Mayyababy. All Rights Reserved.